Skjutdörrar – isolerade

Isolerade skjutdörrar från Calida

Skapa en härlig rymd och maximalt med ljusinsläpp genom att montera isolerade skjutdörrar. Det gör att du kan njuta av utsikten och samtidigt skapa en rymd i rummet. Skjutdörrar har inte heller något krav på att det ska finnas utrymme tillgängligt som in- och utåtgående dörrar annars har, därför är de ett bra alternativ i trånga utrymmen och låter dig istället utnyttja allt utrymme på bästa sätt. Har du frågor och vill veta mer om skjutdörrar är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Fördelar med skjutdörrar

Att montera in skjutdörrar istället för att sätta in en klassisk altandörr har många fördelar. Först och främst skapar det möjlighet att ta till vara på utsikten oavsett om det är ut i den egna trädgården eller över blånande berg. Eftersom skjutdörrar består av glas från toppen till botten skapas också ett otroligt ljusinsläpp i rummet. Ett parti med skjutdörrar är ofta bredare än en vanlig dörr vilket ger ett helt nytt rum. Det naturliga ljuset får möjlighet att flöda in som då går att ta tillvara på ett helt annat sätt. Skjutdörrar är väldigt lätt att hantera och dessutom riktigt lättskött. Skjutdörrar fungerar som så att i ett parti med skjutdörrar finns det en rörlig del och en fast. Den rörliga delen går att dra åt sidan så den hamnar i nivå med den fasta delen. Skjutdörrar passar in i alla typer av hem och kan hanteras av alla i familjen.

Passar i alla utrymmen

Skjutdörrar är alltid ett bra val och fungerar i både generösa och begränsade utrymmen. I mer begränsade utrymmen kan det vara problematiskt att montera in en vanlig dörr och sedan lösa möbleringen eftersom dörren kommer att ta upp plats när den öppnas. Genom att använda dig av skjutdörrar behöver du inte kompromissa om utrymmet.

    Bli kontaktad för mer info om våra isolerade skjutdörrar

    Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om fördelarna med våra isolerade skjutdörrar