Altandörrar aluminium

Altan- och balkongdörrar i aluminium

Aluminium är ett mycket populärt material att använda sig av i altan- och balkongdörrar. Det innebär att karmen och allt övrigt material är tillverkat i aluminum vilket är ett alternativ som är väldigt lätt att sköta om. Utseendemässigt fungerar aluminium in på alla typer av fastigheter och ger ett modernt och välkomnande intryck.

Kräver minimalt med underhåll

Altan- och balkongdörrar i aluminium kräver väldigt lite underhåll. Det behöver inte behandlas på något sätt utan endast torkas rent vid behov. Använd inte kemikalier utan snälla produkter som exempelvis vatten och såpa. Materialet har en hög beständighet vilket innebär att det står emot vädrets makter under många år. Istället för att lägga tid på underhåll kan du gå ut genom altandörren och njuta av din trädgård.

Måttanpassad dörr

Vi bygger och tillverkar måttanpassade dörrar efter dina behov. Du kan själv välja vilken färg den ska ha, om fönsterdelen ska ha spröjs, de handtag som faller dig bäst i smaken. Aluminium går att få i nästan vilken kulör du än önskar, ett tacksamt material att anpassa på flera sätt. Dörren kan ha en del i glas eller ha helglas. En helglasad dörr ger ett väldigt modernt intryck tillsammans med mycket ljus. Det kan göra en väldigt stor skillnad i ett rum som annars är ganska mörkt. Vid val om att altandörren delvis ska ha glas kan du exempelvis välja traditionell bröstning för att det ska smälta in med resterande del av huset.

Bra isoleringsförmåga

Aluminium är ett bra material för dig som vill att dörren ska ha bra isoleringsförmåga. Att montera in en dörr betyder inte att kylan kommer in, se det som en möjlighet och låta ljuset ta sig in genom glaset för att skapa en känsla av att trädgården är ännu närmare än tidigare.

    Bli kontaktad för mer info om balkong- och altandörrar i aluminium

    Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om fördelarna med altandörrar i Aluminium.