Isolerade

Skjutparti från Calida

Fördelen med ett skjutparti är att det ger mer utrymme och skapar ett behagligt flöde mellan rummen i ett boende, eller mellan inom- och utomhus. Med skjutpartier sparar man svängutrymmet som annars krävs för en vanlig dörr. Ett smart användningsområde för ett skjutparti kan därför även vara trånga utrymmen, så som i tvättstugan eller i källaren.

Calida Fönster tillhandahåller skjutpartier i en rad olika utföranden, så att du enkelt kan hitta något som passar till ditt hem. Det finns skjutpartier i allt från trä till aluminium samt en rad andra kombinationer.

Isolerade eller oisolerade

Vad man bör tänka på när man väljer ett skjutparti för sitt hem är för det första om det ska användas som en avgränsning mellan inom- och utomhusmiljöer. Om så är fallet bör man välja en isolerad dörr. Isolerade skjutpartier innebär att man monterar dem i yttervägg. Man skapar rymd, släpper in ljus och utsikten inifrån blir maximal utan att ta för mycket utrymme i anspråk.

När det kommer till oisolerade dörrar finns en rad olika varianter. Det är viktigt att förstå att det ställs olika krav på en dörr för en uteplats, och en som ska sitta mellan rummen i en lägenhet.

För mer information om skjutpartier, kontakta oss på Calida!

Kulörkatalog