Ytterdörrar

Innerdörrar

Förrådsdörrar

Dörrar

I vårt sortiment finns det ett brett utbud av vackra och funktionella dörrar för både in- och utvändigt bruk. Ytterdörrar som hälsar välkommen, innerdörrar som smälter in med inredningen, lägenhetsdörrar med högt säkerhetsfokus och funktionella förrådsdörrar. Calida tillhandahåller prisvärda kvalitetsdörrar som fungerar i alla hem. Välkommen att kontakta oss om du har frågor och behöver hjälp att hitta din nästa dörr.

Hitta rätt dörr

En dörr hjälper dig att sätta en personlig touch på ditt hem. Genom att göra olika val mellan material och detaljer kan vi hjälpa dig att skapa den dörr som motsvarar dina förväntningar. Dörrarna kan skapas i en rad olika träslag vilket ger olika utseende och känsla. Träslaget kan väljas för att matcha andra detaljer i hemmet som golv eller färg på huset eller för att du helt enkelt tycker att det är riktigt snyggt.

Att installera en dörr

Arbetet att byta dörr är något som många klarar av att göra själv då det är ett enkelt arbete också för den utan erfarenhet. Byte av dörr kan öka säkerheten i hemmet och förrådet. Moderna dörrar har ett stort fokus på säkerhet och det finns rena säkerhetsdörrar för dig som har det behovet. Lägenhetsdörrar är inte bara säkerhetsklassade utan också brandklassade. Att installera en ny dörr kan därför öka säkerheten i hemmet på flera sätt.

Vackra dörrar för alla hem

Vi tillhandahåller vackra dörrar som passar in i alla hem, moderna och klassiska, med fokus på de små detaljerna. Ytter- och förrådsdörrar kan dessutom väljas med eller utan glas. Glaset skapar ljusinsläpp och det ger en mer välkomnande känsla. Inomhus kan du välja både lätta och massiva dörrar samt om de ska vara ljudisolerade. Dörrar har en lång livslängd så vi rekommenderar dig att välja en dörr som tilltalar dig och känns enhetlig med fastigheten.

    Bli kontaktad för mer info om våra dörrar

    Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om fördelarna med våra dörrar