Förrådsdörrar

Förrådsdörrar från Calida

I förråd kan vi förvara både små och stora saker. Det är ofta fristående förråd, ett eget utrymme i ett hus eller garage och då passar förrådsdörrar bra, som är en lite enklare variant av ytterdörr. Förrådsdörrar från Calida lämpar sig allra bäst till de utrymmen som inte har samma krav på uppvärmning som ett vanligt hus har. Här hittar du ett brett sortiment av förrådsdörrar i flera typer av utföranden. Vi hjälper gärna dig att hitta rätt, välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.

Hitta rätt förrådsdörr

Välj förrådsdörr utifrån vilken typ av förråd den ska monteras på. Vi har dörrar både med och utan fönster som passar till de flesta förrådslösningar. Alla dörrar från Calida håller en hög kvalitet och kommer att stå emot väder och vind under många år. Då storleken på förråd varierar kan du hitta flera olika storlekar av dörrar, både singeldörrar och dubbeldörrar. Har du speciella önskemål gällande temperaturkrav finns det lite olika valmöjligheter att titta på.

Välj utförande

Utseendemässigt finns det flera utföranden att välja mellan för att förrådsdörren ska passa in hos dig. Du kan välja mellan:

  • Spårfräst eller slät
  • Med eller utan glas
  • Obehandlad eller målad
  • Standardmått eller måttanpassade
  • Vänster- eller högerhängd

Att välja en förrådsdörr med glas kan ge en betydligt mer välkomnande känsla och skapar ett naturligt ljusinsläpp i förrådet, men det är en smaksak. Önskar du ha fönster i din förrådsdörr finns det att få i flera olika varianter. Både små och stora fönsterrutor i olika geometriska former. Hur den övriga fastigheten ser ut kan vara bra att ta i beaktande för att skapa en enhetlig känsla exempelvis i förhållande till panelen på huset.

Singel- eller dubbeldörr

Utgå från vad som ska förvaras i förrådet för att bestämma dig för om det ska vara singel- eller dubbeldörrar. Dubbeldörrar skapar en större öppning och kan vara extra lämpligt om exempelvis gräsklippare och andra större maskiner ska in och ut genom öppningen. Är det däremot ett mindre förråd där vinter- respektive sommarkläder ska förvaras då det inte är säsong räcker oftast en vanlig dörr alldeles utmärkt.

Hållbar förrådsdörr

Det som skiljer en förrådsdörr från en vanlig ytterdörr är att den är lättare isolerad då det inte finns samma behov som i ett hus. Utseendemässigt är de väldigt likt en vanlig dörr vilket också gäller hållbarheten. Efter att du har monterat en förrådsdörr kommer den att hålla under många år.

Broschyr om våra förrådsdörrar

Läs eller ladda ner broschyren om förrådsdörrar från vår leverantör Starcenter genom att klicka på bilden nedan.

    Bli kontaktad för mer info om våra förrådsdörrar

    Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om fördelarna med våra förrådsdörrar