Skjutpartier – oisolerade

Oisolerade skjutpartier från Calida

Oisolerade skjutpartier i strängpressad aluminium passar bra att använda till inglasade uterum. Ett uterum som är inglasat ger en längre säsong då det är möjligt att sitta ute och njuta av långa middagar tillsammans. Glasen är i enkelglas och går att få i flera olika grundutföranden. Det är ett mycket populärt alternativ tack vare lång livslängd och en hög kvalitet. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösning till ditt uterum, välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.

Välj rätt skjutpartier

I utbudet av skjutpartier finns det flera val att göra. Grundutförandet på glasen är 4 mm och enkelglas men går att få i andra varianter om du önskar. De standardfärger som finns att välja på när det kommer till profilen är vita, natureloxerade eller grå. Antalet rälsar på skjutpartierna finns att få med 2-spår, 3-spår och 4-spår. Hur många spår du behöver på din räls beror på antalet skjutdörrar som ska installeras. När du öppnar och stänger ett parti har de en egen räls att åka i. För att eliminera skrammel vid öppning och stängning har fönster och dörrar en borsttätningslist som fångar upp oönskat ljud.

Minimalt med underhåll

Fördelen med strängpressad aluminium är att de kräver ett minimalt med underhåll. Det enda du kommer att behöva göra under många år av användning är att vid behov torka av smuts. När du torkar behöver du ingen speciell utrustning utan en trasa och lite vatten med såpa i brukar klara av arbetet snabbt och lätt.

Montera dina skjutpartier

När du har fått hem dina oisolerade skjutpartier är det väldigt enkelt att montera upp dessa i fyra olika steg.

  1. Fäst en räls i botten
  2. Fäst en räls i toppen
  3. Kroka i fönster och/eller dörrar
  4. Montera en u-profil i sidorna som fönster och/eller dörrar går i

    Bli kontaktad för mer info om våra oisolerade skjutpartier

    Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om fördelarna med våra oisolerade skjutpartier